Allereerst, na even ‘uit de lucht te zijn geweest’ hopen we nu deze website weer een nieuw leven in te blazen en jullie via deze weg regelmatig te voorzien van informatie en nieuwtjes, om te beginnen met het feestelijke nieuws dat we Waterscouting Musina Rijn uit Wageningen welkom mogen heten in onze Admiraliteit! Daarmee bestaan we nu uit 12 in plaats van 11 groepen! 
Verder nodigen wij jullie graag nodigen uit voor de digitale voorjaarsvlootraad 9 april. De link voor de online meeting is te vinden in het gangboord of in de uitnodiging die rondgestuurd is.  
Terugblikkend op 2020 moeten we vaststellen dat veel van onze activiteiten niet hebben kunnen plaatsvinden, maar we hebben ook niet stil gezeten! Er is veel gebeurd. Scouting heeft de website voor het waterwerk vernieuwd, de NAC heeft hard gewerkt aan online instructie middelen, vernieuwde Nautisch Technische Richtlijnen, PIKA kampleiding is druk geweest met opzetten van een alternatieve activiteit, en ga zo maar door. Vele onderwerpen zullen in de vlootraad aan bod komen!