Inschrijving Pinksterkamp 2014

De inschrijving voor Pinksterkamp 2014 is beschikbaar. Schrijf je dus nu gelijk in!

 

Nog een twee maanden en dan is het weer zover: van 7 tot en met 9 juni gaan we op Pinksterkamp! We mogen toch wel zeggen een jaarlijks evenement waar we met zijn allen naar uitkijken!

Schermafbeelding 2014-04-17 om 15.44.22

Eind januari hebben we de kampstaf en alle
groepsschippers / afgevaardigden van groepen uitgenodigd voor een Pinksterkamp overleg waarin aanwezigen geïnformeerd zijn over het besluit (dit jaar) het kamp op een andere locatie te organiseren nl. de Gravenbol bij Wijk bij Duurstede. Een nieuw terrein met nieuwe uitdagingen maar ook nieuwe mogelijkheden!

Kampstaf en handjes: de kampleiders zijn Ernst-Jan en Haidy, ondersteund door verschillende commissies / functies bezet door veelal bekenden en hier en daar nieuwe gezichten. Enkele commissies kunnen nog hulp gebruiken en we hebben ook nog hier en daar een taak waarvoor we mensen zoeken bijv. bij opbouw / afbraak en transport. We zullen dit zoveel mogelijk via de website communiceren, maar indien je zelf een rol weggelegd ziet, laat dan wat van je horen!

Met vriendelijke groet, Ernst-Jan en Haidy